Projektledare, Asylum Records
Tidigare i år lanserades Asylum Records i Sverige, en underlabel till Warner Music. Vi söker nu en projektledare till labeln som är hem till några av Sveriges bästa och mest intressant artister inom hiphop & urban.
Vi letar efter dig som brinner för musik i allmänhet och hiphop i synnerhet. Som projektledare har du ett övergripande ansvar för de artistprojekt som är kontrakterade till labeln. Du är nyckelpersonen vid musiklanseringar och driver arbetet kring artisterna framåt. Du är även en länk mellan de interna teamen och artist/management.
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att skapa samt efterfölja marknads – och promotionplaner, skapa projektbudgetar, jobba med sociala medier, engagera och motivera den interna arbetsgruppen och förse dessa med relevant information kring de olika projekten.
Vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av projektledning inom musikbranschen eller närliggande branscher. Som person är du driven, framåt och självständig. Du är van att ta eget ansvar och egna initiativ. Det är viktigt att du är villig att jobba flexibla tider då delar av arbete kommer utövas utanför ordinarie kontorstider.

Vill du vara med och bygga Sveriges mest spännande hiphop & urban-label så är du välkommen att skicka in ditt CV och personliga brev till ansok@warnermusic.com Intervjuer sker löpande. Tjänsten rapporterar till Head of Local Emma Finnkvist och placering är på kontoret i centrala Stockholm
ANSÖK